Hook Arcade

Hook Arcade
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    RPG

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    30 Eylül 2016

Bu ünlü, cesur, korkusuz ve benzeri kahramanlar artık iyice sıkıcı hale geldi. Sadece her şeyi siyah ve beyaz olarak ayırmakla kalmıyorlar, beğenmedikleri bir şey olduğunda birleşip kalabalık olarak masumları yok etmeye veya yapılanları yıkmaya gidiyorlar. Sonra tarihçiler, bardlar ve kronik tutan diğer insanlar yazıyor - bir tehlike vardı, hepsi yenildi, şimdi barış gelecek. Ve torunlar, suçu olmayan bir halkın tamamen yok edildiği veya mimari bir şaheserin yok edildiği için mutlu oluyorlar.
İşte Hook Arcade'de bir sonraki nesil onurlu "dünyayı kurtaranlar", antik portallardan gezegeni temizlemeye doğru yola çıktı. Ama bu sefer, tarihi eserlerin korunması için siz savaşa katılıyorsunuz. Savaş kancanızı öne fırlatın, patikada koşan düşmanı yakalayın ve kendinize çekerek onu atalarına yollayın.
Zamanla bu alanda deneyim biriktirdikçe ve düşmanlardan elde edilen yeteri kadar madeni para topladıkça, bir sonraki versiyon için geliştirilmiş iş aletleri satın alabilir veya sihir kullanmayı öğrenebilirsiniz.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
1 kullanıcı değerlendirmesi
8
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunHook Arcade

PREMIUM SATIN ALIN

v1.0.7  Orijinal

30.09.2016 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
0%

Oylar: 0

Yorumlar ile Hook Arcade üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı