Hugo Troll Yarışı 2.

Hugo Troll Yarışı 2.
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Kale

  • Dil

    İngilizce, Rusça

  • Güncelleme tarihi

    31 Mart 2016

90'ların başındaki mega popüler televizyon şovunu artık çok az kişi hatırlıyor, baş karakteri sevimli ve komik troll Kuzi idi. Ayrıca, çok sayıda Android cihaz kullanıcısı, Kuzi'nin popülerliğinin zirveye ulaştığı dönemden sonra doğdu. Ancak, şunu belirtmek gerekir ki, şovun 400 milyonun üzerinde izleyicisi vardı. Birkaç yıl önce, geliştirici stüdyo Hugo Games A/S, Kuzi'nin başrolde olduğu çeşitli oyun projeleri çıkarmaya başladı, ancak en büyük popülariteyi koşucu oyunu kazandı.
Hugo Troll Yarışı 2. - öncül hikayenin ana özelliklerini, renkli grafikleri ve baş karakterleri koruyan popüler koşucu oyununun ikinci bölümü. Bunun yanı sıra, birçok yeni ve hoş özellik, geliştirilmiş oyun deneyimi ve mobil cihazların gelişimi ile belirlenen değişiklikler kazandı.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
1 kullanıcı değerlendirmesi
10
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunHugo Troll Yarışı 2.

PREMIUM SATIN ALIN

v1.1.0  Orijinal

31.03.2016 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
100%

Oylar: 1

Yorumlar ile Hugo Troll Yarışı 2. üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı