Jöle Grubu

Jöle Grubu
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Maceralar

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    02 Ekim 2015

Geliştirici stüdyo Infinite Dreams, mobil cihaz sahipleri arasında oldukça tanınmış bir firmadır ve bu oldukça anlaşılır, çünkü neredeyse her projeleri bir hit haline gelmektedir. Bu sözlerin kanıtı olarak Let's Create! Pottery, Can Knockdown serisi ve elbette Jelly Defense örneklerini verebiliriz. Son proje, bir zamanlar eğlenceli jöle karakterleri sayesinde olağanüstü bir popülerlik kazandı. Geliştiriciler, jöle temasına yeniden dönmeye karar verdiler ve bu sefer, kazaal arcade ile orkestra simülatörü arasında bir şey piyasaya sürdüler ve oyunun adı Jelly Band olarak belirlendi.
Jelly Band'ın oyun süreci oldukça basit, ancak bu durum çeşitliliğini ve cazibesini azaltmıyor. Tüm eylemler oyun alanında gerçekleşiyor. Sizin emrinizde çeşitli jöle müzisyenleri var, her biri bir enstrüman çalıyor. Karakterleri oyun alanında sürükleyerek kendi melodinizi veya kompozisyonunuzu oluşturabilirsiniz.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
2 kullanıcı değerlendirmesi
9
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunJöle Grubu

PREMIUM SATIN ALIN

v2.12  Orijinal

2.10.2015 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
0%

Oylar: 0

Yorumlar ile Jöle Grubu üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı