Johnny Bonasera

Johnny Bonasera
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Diğer Oyunlar

  • Dil

    İngilizce, Rusça

  • Güncelleme tarihi

    15 Aralık 2019

Johnny Bonasera - yeni bir macera kurgusu, hikayesi nazik ve iyi bir genç olan Johnny Bonasera'yı anlatıyor. Ne yazık ki kahramanımız sürekli olarak bir grup punk tarafından saldırıya uğruyor, bu da onu düzenli olarak aşağılıyor ve hakaret ediyor. Zamanla, böyle nazik ve dikkatli insanlar bile, karakterimiz gibi, bu tür bir davranıştan yorulmaya başlıyor ve sabırları taçlanıyor, bu sefer de öyle oldu. İntikam almak isteyen Johnny Bonasera, her bir çetenin üyesine karşı hain ve zalim planlar kuruyor, siz de bu gence yardım etmelisiniz.
Oyun mekaniği, macera, bulmaca ve kurgunun unsurlarını birleştiriyor ve Rusça hazırlanmış diyaloglar, oyun sürecinin tadını tam olarak çıkarmanızı sağlıyor. Son olarak, oldukça özgün çizgi film grafiğini vurgulamak isterim.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
13 kullanıcı değerlendirmesi
8.8
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunJohnny Bonasera

PREMIUM SATIN ALIN

v1.48  Orijinal

15.12.2019 - Değişiklikler belirtilmedi.
Dosyalar:founderfounder
Çalışma?
86%

Oylar: 7

v1.47  Orijinal

v1.41  Orijinal

v1.28  Orijinal

Yorumlar ile Johnny Bonasera üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı