Kate Mobile

Kate Mobile
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    İnternet ve Ağ

  • Dil

    İngilizce, Rusça

  • Güncelleme tarihi

    05 Ekim 2024

Kate Mobile ProVKontakte için en popüler istemcilerden biri, üzerine düşen görevleri mükemmel bir şekilde yerine getiriyor: haberleri ve onlara yapılan yorumları, çevrimiçi olanlar da dahil arkadaş listesini, mesajları, gruplarla çalışma, fotoğraf, video ve ses dosyaları ile birlikte çok daha fazlasını görüntüleyebilirsiniz. Tablet desteğini, bir mesaja ses kaydı ekleme imkânını ve doğum günü bildirimlerini ayrıca vurgulamak isteriz. Birden fazla hesapla çalışma desteği de bulunmaktadır. Ayrıca, masaüstü için bir haber widget'ı da mevcuttur. Eğer Android için Kate Mobile'ı indirmeye karar verdiyseniz, doğru bir seçim yaptınız!

Kate Mobile, kullanıcılar arasında sürekli bir talep gören uygulamalardan biridir. Bunun büyük ölçüde sosyal ağ VKontakte'nin popülaritesinden kaynaklandığı kesin, ancak programın kalitesi ve resmi uygulamada bulunmayan seçeneklerin varlığı da popülaritesinde önemli bir rol oynamıştır.
Arayüz basit ve modern. Tüm bilgiler, isimleri kendilerini açıklayan üç sekmeye dağıtılmıştır: Profil, Haberler ve Mesajlar. Her yerden erişilebilen üst kısımda, arama ve kayıt oluşturma butonları bulunmaktadır. Burada üç noktanın altında ayarlar ve daha az popüler işlevler ve bölümler gizlenmektedir.
Uygulamanın işlevselliği haberleri görüntüleme ve kayıt oluşturma ile sınırlı değildir. Burada kayıtları tam anlamıyla yorumlayabilir, istenmeyen kullanıcıları engelleyebilirsiniz.
Gizli mod ve çevrimdışı müzik dinleme imkânı da bulunmaktadır. Sosyal medya kullanıcıları için anında kayıtlarını Facebook ve Twitter'a gönderebilme imkânı özellikle hoşlarına gidecektir.
Özelleştirme, kullanıcıların bu istemciyi sevmelerinin bir diğer nedenidir.

Genel olarak, Kate Mobile kesinlikle tek değil, ancak akıllı telefondan VKontakte içeriği ile çalışmak için en iyi programlardan biridir. Kullanışlı, özlü ama aynı zamanda işlevsel bir uygulama, mevcut kayıtları görüntülemek ve kendi kayıtlarınızı oluşturmak için eşit derecede uygun. Ayarların bolluğunu ayrıca belirtmek isteriz.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
75 kullanıcı değerlendirmesi
8.3
Bu uygulamayı değerlendir

Gereksinimler ilev117

  • İşletim Sistemi Sürümü: Android 4.1+
  • İnternet: Gerekli
  • Boş alan gereksinimi: 20 Mb

İndir uygulamaKate Mobile

PREMIUM SATIN ALIN

v117  Pro

5.10.2024 - Değişiklikler belirtilmedi.
Dosyalar:founderfounder
Çalışma?
0%

Oylar: 0

v115  Pro

v114  Pro

v112.1  Pro

Yorumlar ile Kate Mobile üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı