Kivi Harikalar Diyarı

Kivi Harikalar Diyarı
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Aksiyon

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    06 Mart 2015

Herkesin bir hayali vardır ve sanal dünyanın karakterleri de istisna değildir. Öyle ki kivi kuşu, her zaman uçmayı hayal etti, çünkü sonuçta o bir kuştur, ama ne yazık ki hayaller hayal olarak kaldı. Ta ki masalsı peri, kahramanımıza sihirli bir ülkeye giden yolu gösterene kadar, hayallerin gerçekleştirilebildiği bir ülke. Belki de bu bir hayal ve rüya ülkesi, ama yine de.
Kivi Harikalar Diyarı, Android için sonsuz bir koşucu olup, hayalini gerçekleştirmek için masalsı bir ülkeye giden hayalperest Kivi'nin rolünü üstlenmeniz gereken bir oyundur. Oyun mekaniği genel olarak türün en iyi geleneklerinde gerçekleştirilmiştir, ayrıca geliştiriciler oyunun oynanışını biraz çeşitlendirmiş ve sadece platformlarda koşmanın yanı sıra jetpack ile uçma imkanı da eklemiştir. Oyunun geçtiği dünyanın masalsı tarzına uygun olarak yapılmış muhteşem çizim grafikleri de ayrıca dikkat çekmektedir.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
2 kullanıcı değerlendirmesi
9
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunKivi Harikalar Diyarı

PREMIUM SATIN ALIN

v1.1.0  Orijinal

6.03.2015 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
100%

Oylar: 1

Yorumlar ile Kivi Harikalar Diyarı üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı