Kubo: Bir Samuray Macerası™

Kubo: Bir Samuray Macerası™
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Kale

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    24 Ağustos 2016

Eşleşen 3 Macerası - çıktığı dönemde gerçek bir devrim yaratan mantık oyunu, tamamen farklı birkaç oyun mekaniğini bir araya getiriyor; üçlü eşleşme bulmacası ve klasik bir rol yapma oyunu. Sonrasında birçok geliştirici benzer bir şey yaratmaya çalıştı, ancak neredeyse hepsi sadece klonlar ve benzerleri üretebildi.
Fifth Journey Limited stüdyosu, benzer bir şey yapmak için LAIKA'nın desteğini aldı; bu şirket, 'Koralin: Nightmare Country'de' ve 'Canavarlar Ailesi' gibi animasyon şaheserleri yarattı. Sonuç olarak, tanıdık oyun süreci ile oyun belirgin bir şekilde güzelleşti. Harika grafikler, karizmatik karakterler ve origami figürleri oluşturma gibi ilginç bir oyun imkanı, Kubo: Bir Samuray Macerası™'na tamamen yeni bir görünüm kazandırdı.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
2 kullanıcı değerlendirmesi
9
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunKubo: Bir Samuray Macerası™

PREMIUM SATIN ALIN

v1.0  Orijinal

24.08.2016 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
100%

Oylar: 1

Yorumlar ile Kubo: Bir Samuray Macerası™ üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı