Bağlı Ruh - Beydo'nun Hikayesi

Bağlı Ruh - Beydo'nun Hikayesi
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Bulmacalar

  • Dil

    İngilizce, Rusça

  • Güncelleme tarihi

    22 Aralık 2016

Bağlı Ruh - Beydo'nun Hikayesi - pozisyonel oyun - bulmaca, hikayesi Bейд isimli kukla çocuğun maceralarını anlatıyor. Bir gün kahramanımız, doğa anadan gerçek bir hediye aldı; bu hediye ona oyun dünyasının herhangi bir yerinde bitki dikme ve yetiştirme imkanı tanıyordu. Beklemeden Bейд, hayatın hiç olmadığı yerlerde hayat yaratmak için bir yolculuğa çıktı, ancak anlaşıldığı üzere bu durumu kabul etmeyenler vardı ve tahta çocuğun yolunda birçok zorluk ve engel çıktı. Size düşen görev, bu çocuğa hedefine ulaşmasında yardım etmektir.
Her bir seviye, belirli unsurlardan oluşan bir lokasyondur; bunlar arasında hareket ederken belirtilen noktaya ulaşmak için çeşitli görevleri yerine getirmeniz gerekmektedir. Mükemmel üç boyutlu grafiği ve detaylarına kadar işlenmiş oyun dünyası özellikle dikkate değerdir.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
1 kullanıcı değerlendirmesi
9
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunBağlı Ruh - Beydo'nun Hikayesi

PREMIUM SATIN ALIN

v1.4  Orijinal

22.12.2016 - Rusça dili eklendi
- Ukraynaca dili eklendi
Çalışma?
100%

Oylar: 1

Benzer üzerinde Bağlı Ruh - Beydo'nun Hikayesi

Yorumlar ile Bağlı Ruh - Beydo'nun Hikayesi üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı