Miras - Kayıp Piramit

Miras - Kayıp Piramit
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Maceralar

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    18 Kasım 2016

Miras - Kayıp Piramit - macera temalı bir gezinti oyunu, hikayesi bizi Mısır'a götürüyor. Oyun olayları, dünyaca ünlü bir arkeoloğun antik bir piramidi bulmasıyla başlar, ancak mezara girdiğinde tüm sefer kaybolur. Siz ise tesadüfen kaybolan seferin liderinin en iyi arkadaşısınız ve görevini yerine getirerek arkadaşınızı bulmak için yola çıkıyorsunuz. Olay yerine vardığınızda, ihtiyacınız olan piramidi kolayca bulur ve mezara inmeye başlarsınız, peki ilk kapının ardında sizi ne bekliyor? Bunu oyunu oynadıkça öğreneceksiniz.
Oynanış, klasik bulmaca oyunları ve kaçış odası serisinden unsurları bir araya getiriyor, bu da size macera tarzında onlarca bulmacayı çözme, görevleri tamamlama ve misyonları üstlenme fırsatı sunacak.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
2 kullanıcı değerlendirmesi
5
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunMiras - Kayıp Piramit

PREMIUM SATIN ALIN

v1.0.2  Orijinal

18.11.2016 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
0%

Oylar: 0

Yorumlar ile Miras - Kayıp Piramit üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı