Hayat Hattı: Sessiz Gece

Hayat Hattı: Sessiz Gece
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Maceralar

  • Dil

    İngilizce, Rusça

  • Güncelleme tarihi

    23 Aralık 2016

Lifeline serisinin ilk bölümü ortaya çıktığında, mobil oyunlar alanında gerçek bir devrim yarattı ve sonuç olarak olağanüstü bir popülerlik kazandı. Elbette böyle bir başarı kullanılmadan kalamazdı ve geliştiriciler birkaç ay içinde bir devam oyunu, ardından da Lifeline: Sessiz Gece veya Lifeline. Sessiz Gece adıyla üçüncü bölümü piyasaya sürdüler.
Peki, macera dolu etkileşimli hikayeye bu kadar yoğun ilginin nedeni nedir? Öncelikle, elbette, ilgi çekici bir hikaye, karizmatik bir karakter, ancak en önemlisi, yaşananların gerçeklik illüzyonu ve oyunun atmosferine dalma hissidir. Bu tür bir etki, oyuncunun duruma göre her şeye tepki vermesi gerektiği, gerçek zamanlı olarak gelişen bir oyun mekanizması aracılığıyla elde edilmiştir; bu arada, her karar olayların akışını değiştirebilir.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
7 kullanıcı değerlendirmesi
8.9
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunHayat Hattı: Sessiz Gece

PREMIUM SATIN ALIN

v1.4  Orijinal

23.12.2016 - Sorun giderme ve geliştirilmiş işlevsellik
Çalışma?
0%

Oylar: 0

Yorumlar ile Hayat Hattı: Sessiz Gece üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı