Işık Çırağı

Işık Çırağı
  • İşletim Sistemi

    Android, iOS

  • Kategori

    RPG

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    02 Ekim 2014

Işık Çırağı - karşınızda RPG tarzında bir oyun-komik var. Hikayeye göre ana karakter, uyku halinde 300 yıl geçiren bir şövalye olan Nate, uyandığında dünyasının savaşın kollarında olduğunu görür. Işık şövalyesi olarak adlandırılan şövalye, savaşın son bulması için 4 büyük savaşçıyla güçlerini birleştirmeye karar verir! Oynanış, bir komik gibi; önce kahramanlar konuşur ve siz bu sürece doğrudan katılırsınız, çünkü olayların gidişatı buna bağlıdır. Sonrasında ise rol yapma oyununun bir sonraki aşamasına geçersiniz, burada düşmanla olan savaş gerçekleşir!


Uyumluluk: iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5c, iPhone 5S, iPhone 6 Plus, iPad, iPod Touch (3. nesil), iPod Touch (4. nesil) ve iPod Touch (5. nesil).

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
2 kullanıcı değerlendirmesi
6.5
Bu uygulamayı değerlendir

Gereksinimler ilev1.0

  • İşletim Sistemi Sürümü: iOS 4.0+
  • Boş alan gereksinimi: 1.38 Gb
  • Uyumluluk: iphone 3gs, iphone 4, iphone 4s, iphone 5c, iphone 5s, iphone 6 plus, ipad, ipod touch (3. nesil), ipod touch (4. nesil), ipod touch (5. nesil)

İndir oyunIşık Çırağı

PREMIUM SATIN ALIN

v1.0  Orijinal

2.10.2014 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
0%

Oylar: 0

Yorumlar ile Işık Çırağı üzerinde iOS

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı