Lightbot Jr 4+ Kodlama Bulmacaları

Lightbot Jr 4+ Kodlama Bulmacaları
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Bulmacalar

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    19 Mart 2015

Lightbot, başlangıçta flash versiyonu ile çıkan ve sonrasında Android dahil olmak üzere çoğu oyun platformuna port edilen popüler bir bulmacadır. Lightbot'un oyun mekaniği programlama temellerine dayanmaktadır. Göreviniz, bir robotu programlayarak konumdaki tüm lambaları yakmaktır. Lightbot'ta kod oluşturma süreci görsel bir biçimde gerçekleştirilmiştir, bu da bu eğlenceli aktivitenin temel kavramlarını anlamayı önemli ölçüde kolaylaştırır.
Lightbot Jr 4+ Kodlama Bulmacaları Android için popüler oyunun basitleştirilmiş bir versiyonudur. Geliştiriciler, 40'tan fazla seviyenin geçişini önemli ölçüde kolaylaştırmış ve daha derin ve ayrıntılı bir eğitim modu eklemişlerdir. Bu versiyon 4 ila 8 yaş arasındaki çocuklar için tasarlanmıştır ve basit ve anlaşılır oyun yapısı sayesinde çocuğunuz algoritma oluşturma, programı hata ayıklama, kod yazma, komutlar ve talimatlarla çalışma kavramlarını öğrenmesini sağlayacaktır.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
1 kullanıcı değerlendirmesi
9
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunLightbot Jr 4+ Kodlama Bulmacaları

PREMIUM SATIN ALIN

v1.4.3  Orijinal

19.03.2015 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
0%

Oylar: 0

Benzer üzerinde Lightbot Jr 4+ Kodlama Bulmacaları

Yorumlar ile Lightbot Jr 4+ Kodlama Bulmacaları üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı