Mermer Düellosu

Mermer Düellosu
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Bulmacalar

  • Dil

    İngilizce, Rusça

  • Güncelleme tarihi

    23 Eylül 2019

Mermer Düellosu / Kürelerin Efendileri - üç veya daha fazla renkli topu bir araya getirerek düşmanlara ölümcül darbeler indirin. Bu oyunda büyülü topların masalsı dünyasına dalacaksınız. Krallığınızda her zaman huzur ve düzen varken, kötü cadılar ve korkunç canavarlar büyü yardımıyla onu ele geçirmeye geliyor. Göreviniz, büyülü toplar yardımıyla büyüleri güçlendirip düşmana geri dönülemez zarar vermek olacak. Tüm topları inceleyin, her biri kendine özgü güçler ve büyüler taşır, bunları uygulayarak düşmanlara direnin. Size yardım edecek ve müttefikiniz olacak yeni sıradışı kahramanlarla tanışın. Arkadaşlarınızla oynayın ve onların rekorlarını kırın.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
3 kullanıcı değerlendirmesi
10
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunMermer Düellosu

PREMIUM SATIN ALIN

v3.1.1  Mod: bir sürü para

23.09.2019 Evi'nin yolculuğu devam ediyor! Cadının büyüsü her geçen gün daha da güçleniyor, onun bozulucu etkisi dünyanın yeni sakinlerine yayılıyor. Bu sefer cesur kız, korkutucu bir düşmanla - deli kaptan Blint ile karşılaşacak.
Dosyalar:founderfounder
Çalışma?
100%

Oylar: 2

v2.50.1  Orijinal. Mod: bir sürü para

Yorumlar ile Mermer Düellosu üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı