Meganoid 2

Meganoid 2
  • İşletim Sistemi

    Android, iOS

  • Kategori

    Kale

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    03 Ağustos 2018

Meganoid 2 - zorlu platform oyununun ikinci bölümü, yapımcıları geçmişin klasik oyunlarından ilham almıştır. Oyun geliştiricileri, 80'ler ve 90'ların arcade oyunlarına özgü unsurları, piksel grafikleri, yatay seviyeler, anlaşılır görevler ve hedeflerle mobil oyunların gereksinimlerini, kolay kontroller ve dinamik bir oyun deneyimi ile uyumlu bir şekilde birleştirmeyi başardılar.

Tüm oyun, 70'ten fazla benzersiz seviyeye ayrılmıştır; bu seviyeleri geçerken amacınız tüm paraları toplamak ve bu esnada ölmemektir. Belirlenen hedefin basit olmasına rağmen, bunu başarmak oldukça zor olacaktır; zorluk seviyesi oldukça yüksektir. Ölürseniz, seviyeye baştan başlamak zorunda kalacaksınız ve geçiş için sınırlı bir süre vardır.

Bu nedenle, zorlu platform oyunu hayranıysanız, Meganoid 2 Android için sizin için gerçek bir hediye olacaktır. Parmaklarınızı ısındırın, sabırla donanımlanın ve ileriye gidin.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
5 kullanıcı değerlendirmesi
9.4
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunMeganoid 2

PREMIUM SATIN ALIN

v3.0.0  Orijinal

3.08.2018 - Değişiklikler belirtilmedi.
Dosyalar:androidfox42androidfox42
Çalışma?
0%

Oylar: 0

v2.1.4  Orijinal

Yorumlar ile Meganoid 2 üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı