Miyav Bistro!

Miyav Bistro!
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Stratejiler

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    16 Nisan 2024

Miyav Bistro! oyununda, kendinize ait bir bistronun sahibi olacaksınız, burada yemek yapma sanatı eşsiz kedi cazibesiyle buluşuyor. Şafak pazarında, en taze ve iştah açıcı malzemeleri satın alacak ve bunları müşterilerinizin kalbini fethedecek lezzetli yemeklere dönüştüreceksiniz.

Günün her saatinde bistronuzu yönetin:

  1. Güne, malzemeler için en iyi fırsatların sizi beklediği pazara gitmekle başlayın. Kedi zevkinize hitap edecek olanları ustalıkla seçin ve satın alın.
  2. Taze malzemeleri kullanarak yemekler yaratma sürecine dalın. Eşsiz mutfak şaheserleri hazırlamak için yeteneklerinizi ve aşçılık ustalığınızı sergileyin, böylece herkes mutluluktan mırıldansın.
  3. Misafirlerinize kapılarınızı açın ve onlara bistronuzun harika yemeklerini sunun. Her müşterinin memnun kalmasını ve tekrar geri dönmesini sağlamak için özen gösterin.
  4. Bistronuzu geliştirin, kazandığınız parayı iyileştirmeler için ve ayrıca pazar ile çalışan kedilerin iyileştirilmesi için yatırın. Bistronuzun herkesin geri dönmek isteyeceği bir yer olmasını sağlayın.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
2 kullanıcı değerlendirmesi
10
Bu uygulamayı değerlendir

Gereksinimler ilev1.0.18

  • İşletim Sistemi Sürümü: Android 7.0+
  • İnternet: Gerekli değil
  • Boş alan gereksinimi: 120 Mb

İndir oyunMiyav Bistro!

PREMIUM SATIN ALIN

v1.0.18  Orijinal

16.04.2024 - Değişiklikler belirtilmedi.
Dosyalar:KrapuchinoKrapuchino
Çalışma?
0%

Oylar: 0

Yorumlar ile Miyav Bistro! üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı