Available in English

Monolitik

Monolitik
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Bulmacalar

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    13 Ekim 2016

Mobil cihaz sahiplerinden kimse, Skyfish'in Efsanesi, EXILES Zero, Mars Madenleri, RAVENSWORD: SHADOWLANDS RPG gibi isimleri en az bir kez duymamıştır. Ve bu oyunları birleştiren tek şey, Crescent Moon Games adlı geliştirme stüdyosudur. Bu stüdyonun farklı türlerde tamamen çeşitli oyunları bulunmaktadır, ayrıca seçilen yönlerden bağımsız olarak tüm projeler son derece kaliteli ve başarılıdır.
Yeni Monolitik adlı oyun, bulmaca türünde tasarlanmış olup, grafik çözümü olarak minimalistik bir stil seçilmiştir. Oyunun amacı mümkün olduğunca yüksek bir kule inşa etmektir, ancak inşaat blokları olarak hemen hemen uyumsuz şekilleri kullanmanız gerektiğini unutmamalısınız ve yapı sadece yüksek değil, aynı zamanda sağlam olmalıdır, bu yüzden biraz kafa yormanız gerekecek.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
1 kullanıcı değerlendirmesi
6
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunMonolitik

PREMIUM SATIN ALIN

v1.01  Orijinal

13.10.2016 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
0%

Oylar: 0

Yorumlar ile Monolitik üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı