Zorunlu Teslimat

Zorunlu Teslimat
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Kale

  • Dil

    İngilizce, Rusça

  • Güncelleme tarihi

    04 Aralık 2015

Must Deliver'ın yapımcıları kendilerini fazla yormamaya karar verdiler ve önceki işlerinden - Touchdown Hero'dan oyun mekaniklerini neredeyse %100 kopyaladılar. Ama bu sefer sizi spor arenası yerine zombilerle dolu ve az sayıda hayatta kalanlarla dolu kıyamet sonrası bir dünya bekliyor.
Yıllar sonra, bilim insanları sonunda bu bela için bir ilaç buldular. Artık, onu tüm yerleşim yerlerine ulaştırmak için bir gönüllü gerekiyor. Ne silah, ne ulaşım aracı, ne de koruma yok, sadece yürüyerek ve kendi gücünüze güvenerek. Yol boyunca, sizi köşeye sıkıştırmaya ve ısırmaya çalışan oldukça hareketli ölüler saldıracak. Onlardan kaçın veya onlara güçlü darbeler vur, ama ekranın alt kısmında kalmaya çalış, böylece beklenmedik bir tehdide yanıt verme süreniz biraz daha fazla olacak.
Seyahat ederken, kendi ülkenizin en çeşitli köşelerini ziyaret edeceksiniz - kırsal alanlar, çöller, büyük şehirler, sıcak tatil beldeleri ve karla kaplı zirveler. Başarıyla tamamladığınız görevler için ödüller alacak, bu ödüllerle yeni bir karakter tipi edinebilirsiniz.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
1 kullanıcı değerlendirmesi
8
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunZorunlu Teslimat

PREMIUM SATIN ALIN

v1.2.3  Orijinal

4.12.2015 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
0%

Oylar: 0

Yorumlar ile Zorunlu Teslimat üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı