Şarkı Söyleyen Canavarlarım

Şarkı Söyleyen Canavarlarım
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Diğer Oyunlar

  • Dil

    İngilizce, Rusça

  • Güncelleme tarihi

    05 Mayıs 2017

Şarkı Söyleyen Canavarlarım - bu müzik oyununda canavarları adalarda yetiştireceksiniz. Oyun neden müzikli? Çünkü canavarlarınız tamagotchi değil, eğlenceli bir şekilde dans edebilirler ve çok güzel şarkı söyleyebilirler. Bu yetenekler sayesinde tam konserler verebilirsiniz. Ayrıca, birçok göreviniz olacak ve bu görevler için ödüller alacaksınız, bu ödüller ile yeni canavar türleri satın alabilirsiniz, bu arada 30'dan fazla canavar var, yani geniş bir seçenek var! Ayrıca, her birinin kendi şarkısı olan adalara ayrım var! Ve oyun boyunca birçok diğer başarı da elde edebilirsiniz. Oyun sosyal medyadan geldi ve birçok kişi tarafından tanınıyor!

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
11 kullanıcı değerlendirmesi
9.6
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunŞarkı Söyleyen Canavarlarım

PREMIUM SATIN ALIN

v2.0.6  Orijinal

5.05.2017 - Bitkisel adanıza yeni Slovan canavarlarıyla son dokunuşu ekleyin. Slovano'ları açmak için tüm yeni kalıntıları toplayın ve onların eşsiz SESLERİNİ duyduğunuzda adanın melodisini yeni bir seviyeye çıkaracak şekilde şaşırmaya hazır olun!
Çalışma?
100%

Oylar: 5

Yorumlar ile Şarkı Söyleyen Canavarlarım üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı