Need for Speed No Limits

Need for Speed No Limits
  • İşletim Sistemi

    Android, iOS

  • Kategori

    Yarış

  • Dil

    İngilizce, Rusça

  • Güncelleme tarihi

    14 Ağustos 2024

Öncelikle anlamak gerekir ki Need For Speed No Limits - şartlı ücretsiz bir oyundur ve bu dağıtım sistemi kendi özelliklerine sahiptir. Bu herkesin sevmediği enerji, bu durumda benzin ve onu doldurmak için kullanılacak para birimi şeklinde sunulmaktadır. Ancak şaşırtıcı bir şekilde oyun, yakıtın varlığının önemini hemen göstermez ve onu çeşitli şekillerde sunar, küçük başarılar veya bir sonraki seviyeye ulaşmanız için bile. Oyuncuyu mümkün olduğunca uzun süre tutmaya çalışır ve bunun için birçok hile kullanır. Herhangi bir eylem için birçok ödül alacaksınız. Trafiğe yakın geçiyorsanız - puan, sık sık nitro kullanıyorsanız? Puan! Ve zaten tekdüze ve sıkıcı olan kısa yarışları sadece iyi bir grafik ve şaşırtıcı geniş dış modifikasyon seçenekleri çeşitlendirebilir.

Ama hemen sevinmeyin: şartlı ücretsiz bir oyunda oynadığınızı unutmadınız mı? Araç özelliklerinizi geliştirme kısmına girdiğinizde, sizi eşya düşürme ve korkunç bir kart sistemi karşılar. Bu arada, araçları belirli bir sayı kadar alacaksınız. Kontrolü son derece basitleştirdiler - artık aracınız kelimenin tam anlamıyla "raylar üzerinde" hareket ediyor. Oyun tamamen sıradan bir koşucuya dönüştü. Grafik açısından proje hoş görünüyor, ama optimizasyon daha iyi olabilirdi: pistler harika bir dokuya sahipken, araçlar tam tersine - kartondan gibi. Ve bu en iyi cihazda mı? NFS No Limits’in müzikal bileşeni de sorunlu. Buradaki sorun seçilen parçalarla bile değil. Bu parçalar, bu arada, oldukça güzel, ama maalesef onları sonuna kadar dinleyemeyeceksiniz. Kısa yarışlar nedeniyle parçanın yarısını bile değerlendiremeyeceksiniz. Geliştiriciler bu durumu düşünmediği için, neredeyse her ikinci yarışı aynı parçanın aynı bölümünü dinlemek zorunda kalacaksınız.

Sonuç olarak, oyun son derece basit bir yapıya ve zayıf grafik sunumuna sahip, ilk başlarda ilginç olan yarışlar gelecekte günlük bir rutine dönüşecek. Oyunun başında yaşanan sorunlar hala çözülmedi. Oyunu rahatlıkla göz ardı edebilirsiniz. Artık bu NFS değil, tamamen anlamsız bir koşucu, sadece iyi modifikasyon seçenekleri ile.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
209 kullanıcı değerlendirmesi
6.1
Bu uygulamayı değerlendir

Gereksinimler ilev7.8.1

  • İşletim Sistemi Sürümü: Android 5.0+
  • İnternet: Gerekli
  • Uygulama aracılığıyla mevcut ön bellek indirme
  • Boş alan gereksinimi: 2 Gb

İndir oyunNeed for Speed No Limits

PREMIUM SATIN ALIN

v7.8.1  Mod menüsü

14.08.2024 - Değişiklikler belirtilmedi.

Mod menüsü:

- Sonsuz nitro

Need for Speed No Limits oyunu için önbellek: uygulama üzerinden indir

Dosyalar:PDAKnightPDAKnight
Çalışma?
100%

Oylar: 2

v7.8.0  Mod menüsü

v7.7.0  Mod menüsü

v7.6.0  Mod menüsü

Yorumlar ile Need for Speed No Limits üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı