Overdrive City

Overdrive City
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Stratejiler

  • Dil

    İngilizce, Rusça

  • Güncelleme tarihi

    31 Ocak 2020

Overdrive City - Hayalinizdeki otomobil şehrini oluşturun, arabalar üretin, ikonik otomobilleri toplayın ve kariyer modunda yarışlara katılın. Her türlü otomobil parçası üretin, tanınmış markaların arabalarını çıkarın, modifiye edin, hızınızı artırmak için geliştirin. Arabalarınızı satın ve dünya şampiyonu olun. Fabrikalar, atölyeler, garajlar ve showroomlar inşa edin, etkileyici koleksiyonlarınızı diğer oyunculara gösterin. Liderler listesine girmeye çalışın, bu göründüğü kadar kolay değil. Bu mükemmel otomobil simülatörü en iyiler için yaratılmıştır. Sizin de tam olarak böyle olduğundan hiç şüphemiz yok.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
18 kullanıcı değerlendirmesi
7.2
Bu uygulamayı değerlendir

Gereksinimler ilev0.8.7

  • İşletim Sistemi Sürümü: Android 4.4+
  • İnternet: Gerekli
  • Ön belleği yalnızca siteden indirin!
  • Boş alan gereksinimi: 91 Mb
AAAAGGGGGGRRRR!

Dikkat!

Приложение на стадии пререгистрации и бета тестирования, поэтому может работать далеко не на всех устройствах, сервера могут быть временно выключены.

İndir oyunOverdrive City

PREMIUM SATIN ALIN

v0.8.7  Orijinal

31.01.2020 - Değişiklikler belirtilmedi.

Overdrive City oyunu için cache: arşivden çıkan klasörü \/Android\/obb\/ - şuna benzer olmalı: \/Android\/obb\/com.gameloft.car.tycoon.game\/ - apk'yı yükleyin, oyunu başlatın!<\/small><\/p>

Dosyalar:KrapuchinoKrapuchino
Çalışma?
100%

Oylar: 2

Yorumlar ile Overdrive City üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı