Pango Koyun

Pango Koyun
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Maceralar

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    15 Aralık 2015

Daha önce de belirtildiği gibi, çocuklar için yapılan oyunlar geliştiricilerin dikkatini giderek daha az çekiyor, ancak hala genç yaş grubundaki oyuncular için geliştirme projeleri yaratmaya tamamen adanmış stüdyolar var ve bu stüdyolardan biri Studio Pango. Tüm oyunları, çocukların ihtiyaçları ve yetenekleri göz önünde bulundurularak tasarlanmış ve geliştirilmiştir, ayrıca bu geliştiricinin projelerinin büyük bir kısmı eğitici bir nitelik taşımaktadır.
Pango Koyun - renkli grafikleri, basit kontrolleri ve eğlenceli karakterleri ile çocuklar için bir eğlenceli arcade oyunudur. Hikaye, sarışın koyunların ahırdan kaçmayı başardıktan sonra gelişmeye başlıyor ve etrafa dağılıyorlar. Göreviniz, Pango'ya onları bir araya toplamasına ve ahıra geri götürmesine yardımcı olmak, ama dikkatli olun, etrafta bir kurt dolaşıyor.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
2 kullanıcı değerlendirmesi
8
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunPango Koyun

PREMIUM SATIN ALIN

v1.1  Orijinal

15.12.2015 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
0%

Oylar: 0

Yorumlar ile Pango Koyun üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı