İnci'nin Tehlikesi: Gizli Nesne

İnci'nin Tehlikesi: Gizli Nesne
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Bulmacalar

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    21 Ocak 2017

Gizli nesneleri bulma oldukça popüler bir türdür, ancak bu alandaki projelerin büyük bir kısmı son derece düşük kalitededir ve Pearl's Peril: Gizli Nesne gibi oyunlar ortaya çıktığında, bu türün hayranlarını sevindirmemek elde değil.
Pearl's Peril: Gizli Nesne, bizi 20. yüzyılın başlarına, New York şehrine götüren bir hikaye ile nesne bulma oyunu serisinden bir macera oyunudur. Hikayenin merkezinde, sosyetik bir yaşam süren Pearl Wallace adında bir genç kız bulunmaktadır; ancak babasının ani intiharı onun hayatını köklü bir şekilde değiştirmiştir, çünkü Pearl babasının intihar ettiğine inanmıyor ve sorularına cevap bulmak ve sorumluları adalete çağırmak niyetinde. Araştırmaya koyulan kahramanımız, bir dizi sır, muamma ve son derece tuhaf olayların girdabına kapılır.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
1 kullanıcı değerlendirmesi
9
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunİnci'nin Tehlikesi: Gizli Nesne

PREMIUM SATIN ALIN

v2.7.13  Mega mod

21.01.2017 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
0%

Oylar: 0

Yorumlar ile İnci'nin Tehlikesi: Gizli Nesne üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı