Available in English

Plants vs Goblins 4

Plants vs Goblins 4
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Stratejiler

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    19 Ekim 2024

Bitkiler vs Goblinler 4 - Son yıllarda Bahçe Krallığı, goblinlerle yaşanan sert ve kanlı savaşların ardından gerçek bir bitki cenneti haline geldi. Yeniden doğan uyum, krallığın topraklarını doldurdu ve bahçecilik sanatı ile kültürünün gelişmesine katkıda bulundu. Krallık, komşu kabak ve ginseng tarlalarıyla güçlü ittifaklar kurmayı başardı. Devasa mısır tarlaları da yeşil savaşçılarla birlikte eğitimlere katıldı. Ormana sınır olan yırtıcı bitkiler, medeniyete entegre edildi ve hepsi, Bahçe Krallığı'nı barış zamanında ve savaş zamanında koruma sözü verdiler; her tepeyi, çimi, bahçeyi ve fidanlığı koruyacaklardı. Ancak kimse yaklaşan savaş tehdidini öngöremedi.
Kötü goblinler, bitkilerin ezeli düşmanları, kendilerini gururla dolu varlıklar olarak gizlediler. En bilge vampirler, elfler, cüceler, periler ve hayaletlerle güçlerini birleştirerek en güçlü topçuluğu geliştirdiler. Goblinler komplolar ördü ve yeryüzündeki tüm bitkileri yok etmeye hazır, görülmemiş bir ordu topladı. Milyonlarca ağır zırhlı goblin, Bahçe Krallığı üzerinde yıkım dalgaları yaratarak havayı korku ve ölümle sarstı.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
6 kullanıcı değerlendirmesi
2.5
Bu uygulamayı değerlendir

Gereksinimler ilev19

  • İşletim Sistemi Sürümü: Android 5.0+
  • İnternet: Gerekli değil
  • Boş alan gereksinimi: 85 Mb

İndir oyunPlants vs Goblins 4

PREMIUM SATIN ALIN

v19  Orijinal

19.10.2024 - Değişiklikler belirtilmedi.

Yardımla yükleyin SAI або PDALIFE APP

Dosyalar:KrapuchinoKrapuchino
Çalışma?
67%

Oylar: 3

Yorumlar ile Plants vs Goblins 4 üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı