3D Macera Dünyası

3D Macera Dünyası
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Diğer Oyunlar

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    04 Şubat 2015

3D Macera Dünyası, bu oyunun adı kendini açıklıyor, su altı dünyasında geçen bir macera arcade oyunudur. Ana karakter, tüm yumurtaları sonsuz deniz dibine yayılmış şekilde toplaması gereken küçük ve çevik balık Lili'dir. Dünya okyanuslarının suları, sizin karakteriniz gibi masum bir yaratık için pek çok tehdit barındıran çok tehlikeli bir yerdir, bu yüzden dikkatli olun. Bir avcı ile karşılaştığınızda, sık çalılıkların içine saklanın ya da sadece kaçın. Bu zorlu görevi başarmanıza yardımcı olacak çeşitli bonusları toplamayı unutmayın. Karşılaşacağınız tehlikelere rağmen, su altı dünyası gerçekten de çok şaşırtıcı bir yerdir ve geliştiriciler tropik denizlerin tüm güzelliğini aktarmaya çalıştılar. Parlak ve renkli grafikler, 3D olarak hazırlanmış, detaylı olarak çizilmiş bitki örtüsü ve deniz yaşamı, oyuna gerçekçilik katacak ve okyanus yaşamının tam anlamıyla bir parçası olmanızı sağlayacaktır.
Harika grafikler, basit ama eğlenceli bir oyun deneyimi, sezgisel kontroller, bunların hepsi birkaç boş dakikanızı eğlenceli bir şekilde geçirmenizi sağlayacak.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
1 kullanıcı değerlendirmesi
7
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyun3D Macera Dünyası

PREMIUM SATIN ALIN

v1.02  Orijinal

4.02.2015 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
0%

Oylar: 0

Yorumlar ile 3D Macera Dünyası üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı