QuestRun

QuestRun
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Maceralar

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    22 Mart 2015

Japon rol yapma oyunları, pek çok tartışmalı soru ve durumla oldukça belirsiz bir oyun türüdür. Görünüşe göre QuestRun'ın yaratıcıları, bu nedenle kanıtlanmış bir yoldan gitmeye ve şüphe uyandıran her şeyi kaldırmaya karar verdiler ve sadece türün özünü bırakmayı tercih ettiler. Sonuç olarak, tamamen mobil platformlar için tipik bir oyun ortaya çıktı, hikaye eksik, herhangi bir taktik yok, duvar savaşı serisinden dinamik bir oyun akışı var, ancak başlangıçta QuestRun masaüstü platformları için çıktı ve sadece sonrasında mobil versiyonu ortaya çıktı.
Burada daha önce belirtildiği gibi, hiçbir hikaye bulamayacaksınız, burada uzun diyaloglar da yok, tüm büyülerin, nesnelerin ve diğer şeylerin eylemleri oldukça anlaşılır, sadece neyin ne olduğunu hatırlamak gerekiyor ve ana göreviniz yer altı koridorlarında mümkün olduğunca ilerlemeye çalışmak olacak. Evet, tam olarak 'çalışmaya' çünkü yine de öleceksiniz, bu sadece bir zaman meselesi.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
2 kullanıcı değerlendirmesi
6
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunQuestRun

PREMIUM SATIN ALIN

v1.3  Orijinal

22.03.2015 - Değişiklikler belirtilmedi.
QuestRun oyununa ait önbellek: arşivden klasörü sdcard/Android/obb konumuna çıkarın
- şu şekilde olmalıdır: sdcard/Android/obb/com.CuveGames.QuestRun
- çıkarılmış önbelleğin boyutu 34 MBdır

Çalışma?
0%

Oylar: 0

Yorumlar ile QuestRun üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı