Ralli Yarışçısı Kilidi Açıldı

Ralli Yarışçısı Kilidi Açıldı
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Simülatörler

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    02 Nisan 2017

Ralli simülatörleri her zaman diğer yarış simülatörlerinin arka planında öne çıkmıştır ve bu oldukça anlaşılabilir; zorlu ve tehlikeli arazi yarışları, dünyadaki en zor geçiş noktalarında, tam anlamıyla zorlu parkurlarda yapılmaktadır. Güçlü araçlar ve karmaşık pistler, sürücüden maksimum yetenek talep eder. Mobil oyun geliştiricileri de bu alanda geri kalmadı ve arcade yarışlarının arasında birkaç değerli ralli simülatörü piyasaya sürdü.
Ralli Yarışçısı Kilidi Açıldı - mobil platformlar için en uygun yaklaşımı bulan bir arcade ralli simülatörüdür. Gerçekçi fizik ve arcade basitleştirilmiş kontrollerle birleşen karmaşık bir yarış modelini uygulayarak, her oyuncunun ralli aracının direksiyonunda oturan bir pilot gibi hissetmesini sağlayacak. Ve harika grafikler bu konuda yalnızca yardımcı olacaktır.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
1 kullanıcı değerlendirmesi
6
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunRalli Yarışçısı Kilidi Açıldı

PREMIUM SATIN ALIN

v1.05  Orijinal

2.04.2017 - Hatalar düzeltildi
Çalışma?
0%

Oylar: 0

Benzer üzerinde Ralli Yarışçısı Kilidi Açıldı

Yorumlar ile Ralli Yarışçısı Kilidi Açıldı üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı