Efsane Yolu

Efsane Yolu
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Masa Oyunları

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    16 Mayıs 2016

Efsane Yolu adı verilen masa oyunu serisi, uzun zamandır türün hayranları tarafından bilinmektedir. Ancak oyun, karmaşık oynanışı, sayısız oyun unsuru ve karmaşık hikayesi nedeniyle büyük bir popülarite kazanmadı. Tüm bunlar, orijinal kağıt versiyonundaki oyun sürecini önemli ölçüde zorlaştırıyordu. Fakat, geliştirici stüdyo Fantasy Flight Games, oyunun dijital versiyonunu çıkararak birçok sorunu çözdü ve oyun sürecini belirgin şekilde kolaylaştırdı.
Yani, Efsane Yolu, serinin hikaye devamıdır ve orijinal oynanışta değişiklikler olmuştur. Artık oyunun baş kötü adamı kendi zindanı ve dünyaya gönderilen Avatar'ı yöneteceği bir yer ediniyor; bu Avatarlardan seçim de artmıştır. Ayrıca, ana olaylar artık daha önce olduğu gibi zindanlarda değil, küresel haritada gerçekleşecektir.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
2 kullanıcı değerlendirmesi
9
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunEfsane Yolu

PREMIUM SATIN ALIN

v1.0.1  Orijinal

16.05.2016 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
100%

Oylar: 1

Yorumlar ile Efsane Yolu üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı