RPG Aeon Avenger - KEMCO

RPG Aeon Avenger - KEMCO
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    RPG

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    05 Şubat 2017

Japon geliştirici stüdyosu KEMCO, birkaç on yıldır RPG hayranlarını eserleriyle memnun ediyor. KEMCO'nun projelerinin büyük bir kısmı, karmaşık hikayelere sahip klasik Asya tarzı rol yapma oyunlarıdır ve RPG Aeon Avenger adlı yeni oyun da bunun bir istisnası değildir.
RPG Aeon Avenger'ın hikayesi, bir zamanlar tanrıların ve insanların birlikte var olduğu bir masalsı dünyayı anlatıyor, ancak zamanla insanlık kendi teknolojilerini geliştirdi ve tanrılara unutulmaya yüz tutmuş durumda. Oyunun ana karakteri, köyü kötü bir büyücü tarafından yok edilen genç bir adamdır ve kahramanımız intikam almak umuduyla düşmanını aramaya çıkıyor. Yolculuğu sırasında, tanrıların bilgilerini koruyanlardan biri olan bir kızla karşılaşır. Bu andan itibaren ana hikayenin gelişimi başlıyor.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
1 kullanıcı değerlendirmesi
10
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunRPG Aeon Avenger - KEMCO

PREMIUM SATIN ALIN

v1.1.6  Orijinal

5.02.2017 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
0%

Oylar: 1

Yorumlar ile RPG Aeon Avenger - KEMCO üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı