RPG Link of Hearts - KEMCO

RPG Link of Hearts - KEMCO
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Maceralar

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    07 Aralık 2016

Japon geliştirici stüdyo KEMCO, neredeyse tüm oyun platformlarının sahipleri tarafından, genellikle klasik Asya tarzında yayınlanan çok sayıda rol yapma oyunu ile tanınmaktadır. İşte bu tür bir proje, RPG Link of Hearts - KEMCO adıyla çıkan yeni oyundur.
Oyun mekaniği, türün tüm kurallarına uygun olarak yapılmıştır ve burada yenilik göremeyeceğiz. Ancak hikaye dikkat çekici. Bir zamanlar küçük bir köyde yaşayan bir kız, rüyasında bir ses duydu ve komşusu olan arkadaşına anlattı. Ve birlikte çocuklar, sesin çağrısına uyarak terkedilmiş bir kuleye gittiler. Bu sırada uzak bir krallıkta, Mars adında bir savaşçı, kralından bir görev alıyor. Hikaye, bu iki yönün bakış açısıyla gelişiyor. Sizi daha sonra ne bekliyor? Bunu oyunu oynayarak öğreneceksiniz.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
2 kullanıcı değerlendirmesi
7
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunRPG Link of Hearts - KEMCO

PREMIUM SATIN ALIN

v1.2.3g   Orijinal

7.12.2016 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
0%

Oylar: 0

Benzer üzerinde RPG Link of Hearts - KEMCO

Yorumlar ile RPG Link of Hearts - KEMCO üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı