Türkçe Görev

Türkçe Görev
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Bulmacalar

  • Dil

    İngilizce, Rusça

  • Güncelleme tarihi

    06 Nisan 2024

Türkçe Görev - klasik mantık ve matematik bulmacalarının büyüleyici dünyası. Zekânızı ve düşünme becerinizi test etmeye hazır mısınız? İşte yeteneklerinizi denemenize yardımcı olacak birkaç görev:

  1. Kurt, keçi ve lahana taşımak: Kurt, keçi ve lahanayı karşıya geçirebilir misiniz? Kurt, yalnız bırakıldığında keçiyi yer, keçi de lahanayı yer. Güvenlik kurallarını hatırlayın ve hedefe kayıpsız ulaşın.
  2. 4 litre su elde etmek: Sadece 3 ve 5 litrelik kaplarınızla 4 litre su elde edebilir misiniz? Bu bulmacanın çözümünü bulmak için hacim ve oranlarla oynayın.
  3. 6 kurbağanın yer değiştirmesi: 6 kurbağayı çimenlikteki karşı kenara yer değiştirebilir misiniz? Her kurbağanın komşusuyla yer değiştirmesi için bir yol bulmaya çalışın.
  4. Bir kutunun ağırlığını belirlemek: Sınırlı bir ağırlık seti kullanarak bir kutunun ağırlığını belirleyebilir misiniz? Bu görev, kesin ölçümler ve mantıksal düşünme gerektirecektir.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
9 kullanıcı değerlendirmesi
4.7
Bu uygulamayı değerlendir

Gereksinimler ilev1.0

  • İşletim Sistemi Sürümü: Android 2.2+
  • İnternet: Gerekli değil
  • Boş alan gereksinimi: 2 Mb

İndir oyunTürkçe Görev

PREMIUM SATIN ALIN

v1.0  Orijinal

6.04.2024 - Değişiklikler belirtilmedi.
Dosyalar:KrapuchinoKrapuchino
Çalışma?
100%

Oylar: 6

Yorumlar ile Türkçe Görev üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı