Saechi'nin Macerası

Saechi'nin Macerası
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    RPG

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    07 Şubat 2024

Saechi'nin Macerası - Bu rol yapma projesi tamamen otomatikleştirilmiştir, bu da oyuncuların yalnızca kaynakları dağıtması, ganimetleri incelemesi ve ana karakteri geliştirmesi gerektiği anlamına geliyor. Ve gerisi - olaylar, savaşlar, maceralar - otomatik olarak gerçekleşiyor!

Şimdi oyunda bahsedilen bu kızdan bahsedelim. O sıradan bir kız değil, cesur ve güçlü bir savaşçı! En tehlikeli yerleşimlere gidiyor, orada kötü adamlar ve onu kahvaltıda yemek isteyen yaratıklar dolu. Ama biliyor musunuz? Boşuna umut ediyorlar! Çünkü bizim kız devasa kılıçlara sahip, yıkıcı kombinasyonlar yapıyor ve inanılmaz sihirli yeteneklere sahip! Yani onun sağlığı için endişelenmenize gerek yok - karşılaştığı tüm zorlukların üstesinden gelecektir! Biz ise onun heyecan verici maceralarını ve destansı savaşlarını izleyebiliriz! Eğer gerçekten ilginç şeylerin olduğu rol yapma oyunlarını seviyorsanız, "Saechi'nin Macerası" sizin tercihiniz olmalı!

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
6 kullanıcı değerlendirmesi
8.3
Bu uygulamayı değerlendir

Gereksinimler ilev3.3

  • İşletim Sistemi Sürümü: Android 6.0+
  • İnternet: Gerekli
  • Boş alan gereksinimi: 85 Mb

İndir oyunSaechi'nin Macerası

PREMIUM SATIN ALIN

v3.3   Orijinal

7.02.2024 - Değişiklikler belirtilmedi.
Dosyalar:KrapuchinoKrapuchino
Çalışma?
100%

Oylar: 2

Yorumlar ile Saechi'nin Macerası üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı