Sosis Efsanesi

Sosis Efsanesi
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Dövüş

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    02 Haziran 2016

Oyun endüstrisinin var olduğu süre boyunca, sayısız arenada, dövüşte ve kavgalarda birçok şey gördük. Ancak Sausage Legend adlı yeni oyunun yaratıcıları, bu türü tamamen yeni bir savaş biçimiyle zenginleştirdiler. Cesur kahramanlar, savaş robotları veya fantastik karakterler yönetmek zorunda kalmayacaksınız; bunun yerine çeşitli sosis ürünleriyle savaşmanız gerekecek ve buna inanabilirsiniz ki, çekişmenin şiddeti oldukça etkileyici olacak.
Geliştiriciler, oyunculara dünyanın dört bir yanından 26 farklı sosis ürününden seçim yapma imkanı sundular, silahınızı seçin ve savaşın. Harika üç boyutlu grafikler ve gerçekçi fizik motoru, yiyecek savaşlarının tadını çıkarabilmeniz için size olanak tanıyacak. Tekli dövüşlerin yanı sıra arkadaşlarınızla turnuva düzenleyebilirsiniz.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
6 kullanıcı değerlendirmesi
8.5
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunSosis Efsanesi

PREMIUM SATIN ALIN

v1.0  Orijinal

2.06.2016 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
100%

Oylar: 2

Yorumlar ile Sosis Efsanesi üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı