Available in English

Ateş Etme Yarışması 2

Ateş Etme Yarışması 2
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Aksiyon

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    16 Haziran 2016

Shooting Showdown adlı oyunun ilk bölümü birkaç yıl önce iOS platformunda piyasaya sürüldü ve oyuncuların görüşüne göre türde gerçek bir devrim yarattı. Genel olarak oyun, kelimenin tam anlamıyla sanal bir atış poligonu olarak tanımlanabilir; hiçbir canavar veya hayvan yok, sadece hedefler, klasik iç mekanlar, silah depolama kutuları. Oyunu gerçek bir poligondan ayıran tek şey hedeflerin değiştirilme olanağıydı ve geliştiriciler oyunculara tam bir özgürlük sundu.
Shooting Showdown 2 - ilk bölümün devamı, bu devam oyunu oyun mekanikalarını koruyor, ayrıca daha modern grafikler, yeni olanaklar ve silah örnekleri kazandı ve en önemlisi gerçek bir çok oyunculu mod içeriyor, bu da oyuncuların gerçek yarışmalar düzenlemesine olanak tanıyacak.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
3 kullanıcı değerlendirmesi
9.3
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunAteş Etme Yarışması 2

PREMIUM SATIN ALIN

v1.5.3  Orijinal

16.06.2016 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
100%

Oylar: 1

Yorumlar ile Ateş Etme Yarışması 2 üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı