Skullpogo

Skullpogo
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Kale

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    27 Nisan 2015

Skullpogo - oldukça alışılmadık bir yaklaşıma sahip bir arcade oyunudur. Öncelikle, oynayacağınız karakterin uzun zaman önce ölmüş bir varlık olduğunu ve artık iskelet şeklinde dünyaya geldiğini belirtmek gerekir. Uzun bir süre boyunca öteki dünyadan gelen tek temsilci sizdiniz, ama bir gün gerçek bir lanet istilası gerçekleşti. Kan emici yarasa, zombi ve vampir domuzlarıyla dolu kalabalıklar, sahip olduğunuz dünyaya akın etti. Ama üzülmeyin, çünkü gizli bir silahınız var: zıplayan bir alet. Zıplayıcı cihaza tırmandığınızda, her türlü yolu kullanarak ölüyü yok etmeniz gerekecek; çoğunlukla, onlara aniden düşerek ezerek. Bunu alçakça mı düşünüyorsunuz? Belki de ama güçler eşit değil, ve bilindiği gibi savaşta savaş vardır,
Skullpogo, Android için genel olarak basit ama sürükleyici oyun yapısıyla, orijinal görsel tasarımıyla eğlenceli bir arcade deneyimi sunar ve birkaç boş dakikanızı değerlendirmek için mükemmel bir seçimdir.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
1 kullanıcı değerlendirmesi
9
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunSkullpogo

PREMIUM SATIN ALIN

v1.2  Orijinal

27.04.2015 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
0%

Oylar: 0

Yorumlar ile Skullpogo üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı