Gökyüzü Hızlandırıcı - Gumball

Gökyüzü Hızlandırıcı - Gumball
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Kale

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    14 Aralık 2015

'Gumball'ın Harika Dünyası' - Cartoon Network kanalında üretilen Amerikan animasyon dizisi, ana karakterin ailesi olan Watterson'ların etrafında döner. Bu animasyon dizisinden esinlenerek Cartoon Network stüdyosu birçok oyun çıkardı ve her biri sürekli olarak büyük bir popülariteye sahip.
Sky Streaker - Gumball, yaramaz kedinin oyun serisinin devamıdır. Bu sefer hikayenin merkezinde, şort giymeden yürüme konusunda dünya rekoru kırmaya karar veren Richard Watterson var; bu durum aile üyelerinin pek hoşuna gitmedi, bu yüzden rekoru engelleyebilirler.
Oyun süreci oldukça basit, Richard'ı yönetirken amacınız mümkün olduğunca yukarı çıkmak, bu sırada 'pantolonlarla çarpışmalardan' kaçınmak ve Gumball'dan kaçmaktır. Aynı zamanda, daha sonra geliştirmeler ve bonuslar satın almak için paralar toplayabilirsiniz.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
3 kullanıcı değerlendirmesi
8.3
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunGökyüzü Hızlandırıcı - Gumball

PREMIUM SATIN ALIN

v4.0  Orijinal

14.12.2015 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
0%

Oylar: 0

Benzer üzerinde Gökyüzü Hızlandırıcı - Gumball

Yorumlar ile Gökyüzü Hızlandırıcı - Gumball üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı