Slenderman Saklambaç Çevrimiçi

Slenderman Saklambaç Çevrimiçi
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Aksiyon

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    22 Ekim 2017

Slenderman, dijital dünyada en popüler kötü karakterlerden biri olup, bazen geliştiricilerin ona tamamen alışılmadık roller vermesi mümkün olmaktadır. BIGZUR geliştirme stüdyosu, varoluşu boyunca bu karakterle birçok oyun çıkarmıştır ve bu projelerin her biri, kendi hikayesi, oyun mekaniği, geçişleri ile bütün bir oyun olma unvanına adaydır; sadece Slender'ın varlığı değişmez kalmaktadır. Yeni oyunlarında, geliştiriciler oyun mekaniklerini tamamen oyuncuların kullanımına sunmaya karar vermişlerdir ve popüler korku oyunlarının çok oyunculu versiyonunu yayınlamışlardır.
Yani, Slenderman Saklambaç Çevrimiçi, dört oyuncunun katılabileceği bir oyun olup, bir kişi ana kötü karakter rolünü üstlenirken diğerleri çeşitli görevleri yerine getirmeye çalışacak ve bu sırada Slender'ın pençelerine yakalanmamaya özen gösterecekler.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
5 kullanıcı değerlendirmesi
4.6
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunSlenderman Saklambaç Çevrimiçi

PREMIUM SATIN ALIN

v1.123  Orijinal

22.10.2017 - Bilinmiyor
Dosyalar:founderfounder
Çalışma?
100%

Oylar: 2

v1.06  Orijinal

Yorumlar ile Slenderman Saklambaç Çevrimiçi üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı