Yalnızlık Hazine Avı

Yalnızlık Hazine Avı
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Maceralar

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    09 Eylül 2016

Yalnızlık Hazine Avı - klasik bir Solitaire oyunu mekanizmasına sahip olup, mobil platformlarda bu tür oldukça yaygındır. Sonuç olarak geliştiriciler, oynanışa yeni bir şey katmaya çalışıyorlar. Yalnızlık Hazine Avı'nın yaratıcıları, kart oyununu bir macera hikayesi üzerine yerleştirerek bilindik bir yoldan gitmeyi tercih ettiler. Böylece, kartları dizerek dünyanın birçok köşesinde, hem coğrafi olarak hem de zamanda yolculuk yaparak bir seyahat gerçekleştireceksiniz. Ayrıca, mezarlar ve hazineler bulmanız gerekecek.
Tüm bunların yanı sıra Yalnızlık Hazine Avı, diğer oyuncularla çevrimiçi oynamanıza ve 4v4 ve 8v8 turnuvalarına katılmanıza olanak tanır, bu da arkadaşlarınızla birlikte eğlenceli zaman geçirmenizi sağlar. Harika grafikler de oyunun keyifli deneyimini tamamlıyor.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
2 kullanıcı değerlendirmesi
5
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunYalnızlık Hazine Avı

PREMIUM SATIN ALIN

v1.0.029  Orijinal

9.09.2016 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
0%

Oylar: 0

Yorumlar ile Yalnızlık Hazine Avı üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı