Uzay Golf Galaksisi

Uzay Golf Galaksisi
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Kale

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    26 Ocak 2017

Golf oldukça popüler bir oyundur ve neredeyse her ülkede bu sporun hayranları bulunmaktadır. Sonuç olarak, bu top oyun türü neredeyse tüm oyun platformlarında yer almakta ve hem ciddi simülatörlerin hem de basit arcade oyunlarının örneklerini bulmak hiç de zor değildir. Ve hem birinin hem de diğerinin oyuncuların dikkatini çekebileceği şaşırtıcı değildir.
Uzay Golf Galaksisi, ana karakterinin kolay yollardan kaçınmadığı ve topları yerçekimsiz ortamda deliklere sokmayı tercih ettiği bir arcade golf simülatörüdür. Size, kahramana birkaç düzine seviyeyi geçmesine yardım etme görevi düşüyor. Uzay Golf Galaksisi, harika grafikler, sürükleyici oyun deneyimi, eğlenceli karakter ve etkileyici bir çeşitlilikte seviyeler sunmaktadır.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
2 kullanıcı değerlendirmesi
9.5
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunUzay Golf Galaksisi

PREMIUM SATIN ALIN

v1.91  Orijinal

26.01.2017 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
0%

Oylar: 0

Yorumlar ile Uzay Golf Galaksisi üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı