Splaş

Splaş
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Kale

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    17 Şubat 2016

Ketchapp stüdyosunun ortaya çıkışıyla birlikte, oyuncuları basit ama son derece eğlenceli arcade oyunlarıyla düzenli olarak mutlu ediyordu. Bu geliştiricinin tüm projelerinin ayırt edici özellikleri minimal grafikler ve heyecan verici oyun mekaniklerine sahip olmalarıydı. Zamanla ekip gelişmeye başladı ve projeleri daha gelişmiş bir görünüm kazandı; bu genellikle grafiksel biçimle ilgiliydi.
Splaş, Ketchapp'ın en iyi geleneklerinde yapılmış bir arcade oyunudur, oyun mekaniği şudur: topu kontrol ederek, küpten küpe zıplamak ve bunu mümkün olduğunca uzun süre yapmaya çalışmak. İlk bakışta sıradan gibi görünüyor, ancak durum hiç de öyle değil; tüm küpler farklı renklerde, sürekli olarak patlayarak oyun alanını boyalarla dolduruyor ve bu, nihayetinde eşsiz bir renk cümbüşü yaratıyor.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
2 kullanıcı değerlendirmesi
9
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunSplaş

PREMIUM SATIN ALIN

v1.01  Orijinal

17.02.2016 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
100%

Oylar: 1

Yorumlar ile Splaş üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı