Sproggiwood

Sproggiwood
  • İşletim Sistemi

    Android, iOS

  • Kategori

    RPG

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    06 Ekim 2023

Sproggiwood oyunundaki oyun mekaniği, sizi ilginç görevler ve tehlikelerle dolu bir roguelike dünyasına açıyor. Burada sizi çeşitli karakter sınıfları, bolca ganimet ve canavarlara ve tuzaklara karşı dikkatli olmanız gereken prosedürel olarak oluşturulmuş zindanlar bekliyor. Her macera, taktiksel becerilerinizi uygulamak ve medeniyetinizin hikayesini etkileyecek seçimler yapmak için benzersiz bir meydan okuma sunuyor. Bu heyecan verici dünyanın tarihindeki tüm sırları keşfetmek için yoğun ormanlarda, hayaletli bataklıklarda, sallanan kayalarda ve buzul labirentlerinde seyahat etme fırsatını kaçırmayın.

Ayrıca, kahramanınız altı tamamen benzersiz sınıftan biri olabilir: sıradan bir çiftçi, cesur bir savaşçı, neşeli bir okçu, kurnaz bir hırsız, zeki bir büyücü veya korkunç bir vampir. Eşyalar toplayın, yeteneklerinizi geliştirin ve hedeflerinize ulaşmak için canavarlarla savaşın.

Ayrıca, binalar, ağaçlar, yollar inşa ederek ve köylüleri çekerek şehrinizi süsleyebilirsiniz. Kendi benzersiz Sproggiwood'unuzu yaratın ve onu şöhret ve refaha götürün.

Fin mitolojisinden ilham alınmış harika ve mizahi bir dünyaya dalın ve heyecan verici bir maceraya çıkın.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
2 kullanıcı değerlendirmesi
9
Bu uygulamayı değerlendir

Gereksinimler ilev1.2.10

  • İşletim Sistemi Sürümü: iOS 6.0+
  • İnternet: Gerekli değil
  • Boş alan gereksinimi: 117 Мб

İndir oyunSproggiwood

PREMIUM SATIN ALIN

v1.2.10  Orijinal

6.10.2023 - Değişiklikler belirtilmedi.
Dosyalar:KrapuchinoKrapuchino
Çalışma?
0%

Oylar: 0

Yorumlar ile Sproggiwood üzerinde iOS

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı