Yıldız Efsaneleri

Yıldız Efsaneleri
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    RPG

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    05 Mart 2015

Yıldız Efsaneleri - mobil platformlardaki en popüler ve kapsamlı projelerden biridir. Bugüne kadar birkaç milyon oyuncu Yıldız Efsaneleri evrenine katıldı. Bu oyun, bilim kurgu tarzında yaratılmış çok oyunculu çevrimiçi rol yapma oyunları türüne aittir.
Yıldız Efsaneleri oyun mekaniği, türün klasiklerine tam olarak uymaktadır, sizi sınırsız uzay boşluğunda gerçekleşecek yüzlerce görev ve misyon bekliyor. Bunun için bir uzay gemisine sahip olmalısınız; nasıl edineceğiniz tamamen size bağlı, çalmak mı yoksa satın almak mı, kazanmak mı yoksa başka bir yol mu. Sizi geleceğe yönelik yolculuğunuzda yüzlerce kahraman ve karakter bekliyor. Kendi kahramanınızı geliştirmeyi de unutmamalısınız, çünkü düşmanlar asla uyumaz ve bilimin başarılarını tam olarak kullanırlar. Evrenin gizli köşelerinde bulunan benzersiz eşyalar, hikayeyi geçmenizde size yardımcı olacaktır.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
2 kullanıcı değerlendirmesi
7.5
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunYıldız Efsaneleri

PREMIUM SATIN ALIN

v2.0.2.1  Orijinal

5.03.2015 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
100%

Oylar: 1

Yorumlar ile Yıldız Efsaneleri üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı