Yıldız İstilası

Yıldız İstilası
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Stratejiler

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    23 Şubat 2016

Uzak bir gelecek. İnsanlık, uzak gezegenleri güvenle kolonileştiriyor ve evrenin gizli köşelerini keşfediyor. Her şey, bir geminin Zekeroc adını verdiği tuhaf bir organizma bulana kadar iyi gidiyor. Organizma hızla gelişiyor ve evrim geçiriyor ve artık insanlığa karşı bir uzaylı medeniyeti var. İnsanların geçmişteki kırgınlıkları, gezegenler ve kaynaklar üzerindeki mücadeleleri unutmaları ve birleşmeleri gerekiyor, çünkü tüm insanların hayatta kalması söz konusu. En uygun birkaç gezegeni seçerek, insanlar savunma hattı oluşturuyor. Sizi, uzaylıların saldırılarını geri püskürtmekle görevli büyük bir askeri geminin komutanı rolüne atıyorlar.
Yıldız İstilası, stratejik becerilerinizi tam anlamıyla gerçekleştirebileceğiniz birkaç yönü birleştiren bir oyun deneyimi sunan taktiksel bir stratejidir.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
2 kullanıcı değerlendirmesi
5
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunYıldız İstilası

PREMIUM SATIN ALIN

v1.1.5.р  Orijinal

23.02.2016 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
0%

Oylar: 0

Yorumlar ile Yıldız İstilası üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı