Available in English

Birlikte Kalmak

Birlikte Kalmak
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Kale

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    13 Mayıs 2016

Sevgililer Günü, oldukça zengin bir geçmişe sahip bir bayramdır; yüzyıllar boyunca bu bayramın gelenekleri ve sembolleri değişti, ancak günümüze kadar gelen şekliyle bu, tüm aşıkların, sadakatin ve bağlılığın günü. Dünyanın dört bir yanında birçok insan bu günü kalp atışlarıyla bekliyor, umuduyla bekledikleri o özel kartı almak için. Elbette, mobil oyun geliştiricileri bu olayı göz ardı edemezdi ve bize yeni oyunlarla sevinç yaşatıyorlar.
Birlikte Kalmak, tüm aşıkların bayramı temasında tasarlanmış, bulmaca unsurları içeren bir macera platform oyunudur. Hikaye, kaderin cilvesiyle birbirinden ayrılan iki aşık hakkında; sizin göreviniz onları yeniden bir araya getirmek. Oyun, dikkatlice plan yaparak geçebileceğiniz birçok bulmaca konumuna ayrılmıştır. Oynanış, her iki karakterin de birlikte hareket etmesi gerektiği için daha da zorlaşmaktadır.
Birlikte Kalmak, Android için eşsiz bir el çizimi grafiği, romantik bir hikaye, birçok bulmaca, harika seslendirme ile birlikte, bu bayramdan daha fazla keyif almanıza yardımcı olacaktır.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
2 kullanıcı değerlendirmesi
9
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunBirlikte Kalmak

PREMIUM SATIN ALIN

v1.3  Orijinal

13.05.2016 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
100%

Oylar: 1

Yorumlar ile Birlikte Kalmak üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı