Çubuk Adam Base Jumper 2

Çubuk Adam Base Jumper 2
  • İşletim Sistemi

    Android, iOS

  • Kategori

    Kale

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    28 Aralık 2016

Geliştirici stüdyosu Djinnworks GmbH, tarihleri boyunca birçok oyun piyasaya sürdü, ancak bunların büyük bir kısmı popüler dijital karakter Çubuk Adam'a adanmış durumda. Bu, aslında kötü bir şey değil. Bu karakterin arkasında birçok macera var; Çubuk Adam ile birlikte dünyayı keşfettik, dik yamaçlardan motosikletle indik, gökdelenler arasında zıpladık ve birçok spor müsabakasına katıldık. Ancak en heyecan verici etkinliklerden biri yüksek nesnelerden atlama oldu ve sonuç olarak geliştiriciler bizi bir devam oyunu ile sevindirmeye karar verdiler.
Çubuk Adam Base Jumper 2 - dünyanın en yüksek binalarından atlayış yapmamıza olanak tanıyan bir oyunun devamı, ayrıca paraşütü en son anda açmamız gerekiyor, böylece adrenalin almayı da unutmayacağız. Diğer yönleriyle Çubuk Adam Base Jumper 2, serinin klasik tarzında yapılmıştır.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
3 kullanıcı değerlendirmesi
7
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunÇubuk Adam Base Jumper 2

PREMIUM SATIN ALIN

v1.0.1  Orijinal

28.12.2016 - Hatalar düzeltildi
Çalışma?
0%

Oylar: 0

Yorumlar ile Çubuk Adam Base Jumper 2 üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı