Stickman Futbol 2016

Stickman Futbol 2016
  • İşletim Sistemi

    Android, iOS

  • Kategori

    Spor Oyunları

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    19 Eylül 2016

Geliştirici stüdyo Djinnworks GmbH, mobil cihaz sahipleri arasında öncelikle Stickman'ın başrolde olduğu spor arcade serisi ile tanınmaktadır. Bu seri kapsamında voleybol, buz hokeyi, tenis, atletizm ve elbette futbol gibi yaklaşık on oyun piyasaya sürüldü. Futbol yönü, bu seride en geniş şekilde temsil edilmektedir. Stickman Futbol'un bu kadar popüler olmasının nedeni oldukça basittir; geniş takım seçeneği, gerçek turnuvalar ve yarışmalar, basit kontrol mekanizması ve dinamik oyun deneyimi, bu sporun hayranlarını çekmektedir.
Stickman Futbol 2016, tüm temel özellikleri koruyarak serinin devamı niteliğindedir, ancak bazı önemli eklemeler de almıştır. Takımlar ve kadroları yeniden düzenlenmiş, ligler güncellenmiştir. Zamanın gerektirdiği yeniliklerin yanı sıra Stickman Futbol 2016, arkadaşlarla oynama gibi birçok oyun yeniliği de almıştır.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
2 kullanıcı değerlendirmesi
5
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunStickman Futbol 2016

PREMIUM SATIN ALIN

v1.4.2  Orijinal

19.09.2016 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
0%

Oylar: 0

Yorumlar ile Stickman Futbol 2016 üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı