Aptal Zombiler 3 - Ölüm Işığı

Aptal Zombiler 3 - Ölüm Işığı
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Bulmacalar

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    31 Ocak 2016

Ölüm Işığı - masaüstü oyun platformları ve konsollarında oldukça tanınmış bir zombi projesidir. Ancak bugünkü oyunumuzun bu eserle yalnızca uzaktan bir ilişkisi var, çünkü zombi ile ilgili ve Aptal Zombiler 3 - Ölüm Işığı geliştiricilerinin popüler bir isim kullanarak neyi hedefledikleri pek anlaşılmıyor. Ama şu an bununla ilgilenmiyoruz.
Aptal Zombiler 3 - Ölüm Işığı - zombi kıyameti temalı bir arcade bulmacadır, önceki bölümlerle karşılaştırıldığında oyun bir dizi değişiklik geçirmiştir. Üçüncü bölüm, her biri oyun içinde yüzden fazla olan seviyelerde tüm beyin yiyicileri yok etmeniz gereken fizik unsurları içeren bir oyundur, bu sırada mümkün olduğunca az mermi kullanmanız gerekecek. Bunu yapmak için mekandaki her şeyi kullanabilirsiniz: variller, kutular, bloklar. Ricochetleri de unutmamak gerek.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
2 kullanıcı değerlendirmesi
9.5
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunAptal Zombiler 3 - Ölüm Işığı

PREMIUM SATIN ALIN

v1.7  Orijinal

31.01.2016 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
100%

Oylar: 1

Yorumlar ile Aptal Zombiler 3 - Ölüm Işığı üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı