Süper Slam Dunk Touchdown

Süper Slam Dunk Touchdown
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Spor Oyunları

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    09 Mayıs 2016

NVIDIA SHIELD stüdyosu, oyuncular arasında öncelikle kendi üretimi olan tabletler için bir dizi özel proje ile tanınmaktadır. Bu oyunların her zaman dikkate değer özelliği, mobil cihazlar için çarpıcı grafiklerdir. NVIDIA, Super Slam Dunk Touchdown adını verdiği yeni projesinde temel yaklaşımını değiştirmeye ve oyun oynama deneyimine odaklanmaya karar vermiştir; görsel tasarımda ise günümüzde popüler olan piksel çözümünü kullanmaktadır.
Super Slam Dunk Touchdown, arkadaşlarınızdan veya diğer oyunculardan oluşan farklı sayılarda ve bileşimlerde bir takım oluşturmanız gereken çok oyunculu spor yarışmalarıdır ve gerçek bir spor mücadelesi sunan çarpıcı maçlara katılmanız gerekecek. Oyun, NVIDIA SHIELD ve SHIELD Android TV için bir özel olmasına rağmen, diğer cihazlarda da mükemmel bir şekilde çalışmaktadır. Ancak bir oyun kontrol cihazına ihtiyaç duyulacaktır.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
2 kullanıcı değerlendirmesi
9.5
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunSüper Slam Dunk Touchdown

PREMIUM SATIN ALIN

v1.3.4  Orijinal

9.05.2016 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
100%

Oylar: 1

Yorumlar ile Süper Slam Dunk Touchdown üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı