Temple Run: Hazine Avcıları

Temple Run: Hazine Avcıları
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Kale

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    19 Mart 2017

Temple Run, mobil platformlar arasında belki de en popüler koşuculardan biridir. Bu popülarite, oyunun mükemmel grafikleri ve elbette macera dolu hikayesi sayesinde elde edilmiştir. Geliştirici stüdyo Scopely, bu hitin ana fikrini alarak kendi projesini çıkarmaya karar verdi ama bu sefer farklı bir türde, yani üçlü eşleştirme türünde bir arcade bulmaca olarak.
Temple Run: Hazine Avcıları, popüler koşucudan esinlenerek yapılmış bir oyundur. Bu oyun, sadece karakterleri, hikayeyi ve ana fikri değil, aynı zamanda grafik çözümünü de almıştır. Bunun dışında geliştiricilere hakkını vermek gerekir, proje harika bir şekilde ortaya çıkmış ve türün tüm hayranları şüphesiz memnun kalacak ve oyunda bir saatten fazla zaman geçirecekler.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
6 kullanıcı değerlendirmesi
2.5
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunTemple Run: Hazine Avcıları

PREMIUM SATIN ALIN

v1.2.141  Mod: bir sürü para. Orijinal

19.03.2017 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
100%

Oylar: 2

Yorumlar ile Temple Run: Hazine Avcıları üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı