The Elder Scrolls Travels: Oblivion

The Elder Scrolls Travels: Oblivion
  • İşletim Sistemi

    PSP

  • Kategori

    RPG

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    03 Mayıs 2023

The Elder Scrolls Travels: Oblivion - 2000'lerin ortasında, The Elder Scrolls serisi PlayStation Portable taşınabilir konsolunda debut yapmaya hazırlanıyordu. Geliştiriciler, o zamanlar yeni neslin çarpıcı bir başarı gibi görünen The Elder Scrolls IV: Oblivion oyununun bir uyarlamasını çıkarmayı düşündüler ve The Elder Scrolls Travels: Oblivion, PSP'de grafiksel favorilerden biri olabilirdi. Ne yazık ki, oyunun çıkışı gerçekleşmedi ve proje iptal edildi. Ancak, sonuç oldukça ilginç olabilirdi: yaratıcılar on geniş harita, 18 büyü yeteneği ve ev konsolu seviyesine yakın grafik sunmayı vaat etti.
Mayıs ayında iptal edilen TEST Oblivion hakkında bilgiler aniden erişilebilir hale geldi. Birisi, oyunun erken sürümleriyle birlikte geliştirici DVD'lerini satışa çıkardı ve bu, oyun topluluğunda bir karışıklık yarattı. Zira bu proje, PlayStation Portable için en çok beklenenlerden biriydi ve hakkında bilgi oldukça sınırlıydı; yalnızca önizleme ve birkaç ekran görüntüsü. Artık TEST: Oblivion'ın beş yapılamasının tüm elektronik kopyaları internette mevcut.
Böylece, PlayStation Portable için iptal edilen The Elder Scrolls versiyonu, serinin hayranları ve taşınabilir oyun tutkunları arasında canlı bir ilgi uyandıran gerçekleştirilememiş bir proje olarak kalıyor. Muhtemelen bu uyarlama birçok benzersiz fırsat ve ilginç çözümler sunabilirdi, ancak ne yazık ki bu geliştirmenin sonucu ne olabilirdi asla öğrenemeyeceğiz.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
16 kullanıcı değerlendirmesi
8.6
Bu uygulamayı değerlendir

Gereksinimler ilev1.0

  • İşletim Sistemi Sürümü: PSP
  • İnternet: Gerekli değil
  • Boş alan gereksinimi: 47 Mb

İndir oyunThe Elder Scrolls Travels: Oblivion

PREMIUM SATIN ALIN

v1.0   Orijinal

3.05.2023 - Değişiklikler belirtilmedi.
Dosyalar:KrapuchinoKrapuchino
Çalışma?
100%

Oylar: 6

Yorumlar ile The Elder Scrolls Travels: Oblivion üzerinde PSP

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı