Frankenstein Savaşları

Frankenstein Savaşları
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Bulmacalar

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    23 Mayıs 2017

Frankenstein Savaşları - hikayesi, Napolyon döneminde Tom ve Anton Clerval adındaki iki kardeşin maceralarını anlatan bir macera oyunudur. Kaderin bir cilvesi olarak, kahramanlarımız korkunç bir sırrın sahibi olmuştu ve bu sırrı korumak onların sorumluluğuydu. Ancak bir gün kardeşler kendilerine verilen bu bilgiyi kullanmaya karar verdiler ve bunun sonucunda ne olduğu, oyunu oynarken öğreneceksiniz.
Frankenstein Savaşları'nın oyun mekanikleri, bir dizi türü bir araya getiriyor; bu bir test görevi, etkileşimli anlatım ve bulmaca, hepsi oyuncuya etkileyici bir dedektif tarzında sunuluyor. Ayrıca oyunu oynarken en çeşitli tarihsel dönemlerde bulunma fırsatına sahip olacaksınız. Görsel açıdan da Frankenstein Savaşları'nın herhangi bir eleştiri almadığını söyleyebilirim.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
1 kullanıcı değerlendirmesi
8
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunFrankenstein Savaşları

PREMIUM SATIN ALIN

v1.2  Orijinal

23.05.2017 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
0%

Oylar: 0

Yorumlar ile Frankenstein Savaşları üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı